Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det smarte ved TimerKid?

Du kan nemt slukke for bestemte skærme og bestemte websteder eller apps. Og det er super nemt at komme i gang og at bruge TimerKid. Så hvis du f.eks. gerne vil se Netflix, men dine børn ikke må spille, kan du styre det. Eller hvis dine børn må bruge Skoletube, Aula eller Lectio men ikke chatte på Messenger. Derudover kan du få råd og vejledning fra en af Danmarks førende eksperter i børns brug af skærme, psykolog Ulla Dyrløv.

Laver Google og Apple ikke det samme?

Nej. Man kan ikke åbne for nogle apps og websites og slukke for andre, og man kan ikke få råd og vejledning. Google og Apple laver produkter til at styre enheder i hjemmet, men deres produkt kan en masse forskellige ting, og er komplekst at bruge – vi fokuserer på én ting, og det er at skabe fred og balance i familien ved at få styr på skærmene på en super nem måde.

Hvor mange skærme kan man tilslutte til TimerKid?

Man kan tilslutte så mange skærme som man vil, men hvis man bruger over 100 skærme på samme tid, på én TimerKid boks, kan det opleves som langsomt og ustabilt.

Kan man blokere spil der virker uden Internet forbindelse?

Nej, man kan styre stort set alle spil, sociale medier og websites med TimerKid, men kun hvis de er online (kræver Internet for at virke). Så spil der kan køre offline kan ikke blokeres med TimerKid

Virker TimerKid med mobil data?

Nej, i første version kan man ikke blokere for mobil data (hvis man går på 4G på sin tablet eller telefon). TimerKid virker kun med skærme der er forbundet itl Wifi. Men inden ret længe kommer der en version der også kan styre skærme med mobil data.

Jeg har et stort hus. Rækker TimerKid boksen til hele huset?

TimerKid boksen har en rigtig fin rækkevidde, bedre end de fleste wifi routere på markedet, men har du et stort hus, betonvægge, eller mange andre netværk, kan der opstå problemer. Så kan koble flere TimerKid bokse sammen, og på den måde forlænge netværket lige så meget som du vil (det kaldes også et “mesh” netværk).

Kræver det noget specielt at bruge TimerKid?

Det centrale i TimerKid er, at det er nemt at bruge for alle, også folk uden forstand på teknik. Når du køber TimerKid får du tilsendt en lille boks, som du skal slutte til dit internet (det er ukompliceret, og vi sender dig instruktioner). Herefter skal du hente vores app, og her kan du nemt styre, hvordan og hvornår der må bruges skærme og hvem, der må bruge dem.

 

Hvem står bag TimerKid?

Timerkid er startet af to danske iværksættere, Bjarke Calvin, Carl Christian Juel Nielsen samt børnepsykolog Ulla Dyrløv. Derudover har vi en række teknikere med forstand på bl.a. apps, routere og servere. Vi er et ApS som har til huse i Nordsjælland. Vores mission er at skabe balance og nærvær i livet ved at hjælpe hinanden med at bruge teknlogi på en sund måde.

Hvor kommer ideen fra?

Ideen til TimerKid blev født da Carl Christian på et forældremøde i sine børns skole fortalte hvordan han havde programmeret sin Internet-router til at lukke for spil kl 18. Mange af de andre forældre spurgte om han kunne hjælpe dem, med at gøre det samme. Sidenhen er ideen blevet udviklet sammen med Bjarke og Ulla

Hvordan kan jeg kontakte jer?

Vi hører meget gerne fra dig hvis du har ris, ros, ideer, eller vil omtale os. Du kan skrive til hello@timerkid.com eller på telefon 53565458

 

Jeg vil gerne returnere min TimerKid boks. Hvordan gør jeg det?

Hvis der er noget som ikke virker, kan du altid kontakte os først på hello@timerkid.com eller på 53565458 - Vil du stadig gerne returnere din boks, er det nemt. Bare gå herind og følg instruktionerne: https://return.shipmondo.com/timerkid