Vil du have en god historie?

Danske forældre der tager kampen op mod techgiganterne. Det synes vi er en god historie :-) Men vi vil også gerne tale om mere end TimerKid. Vi eksperter i børns brug af skærme, og brænder for det emne. Send os en email hvis du er interesseret.

Fakta om TimerKid:

Hvad er det nu I laver?

Vi har en løsning til forældre, som vil have styr på deres børns brug af skærme (og deres eget), og ikke har lyst til at bøvle med teknik. TimerKid har en boks, som du slutter til Internettet, og en app hvor nemt kan slukke for bestemte skærme og bestemte websteder eller apps. Så hvis du f.eks. gerne vil se Netflix, men dine børn ikke må spille, kan du styre det. Eller hvis dine børn må bruge Skoletube, Aula eller Lectio men ikke chatte på Messenger. Derudover kan du få råd og vejledning fra en af Danmarks førende eksperter i børns brug af skærme, psykolog Ulla Dyrløv.

Hvem står bag selskabet?

TimerKid ApS er et Dansk selskab der er stiftet og ejet af iværksætterne Carl Christian Juel Nielsen, og Bjarke Calvin samt psykolog Ulla Dyrløv. Det er således et 100% dansk ejet selskab.

Har TimerKid lanceret et produkt?

Nej, ikke endnu. Vi har en prototype af vores produkt, men og er ved at rejse penge og bygge den første version, som vi regner med at lancere i første halvdel af 2021.

Hvordan tjener i penge?

Vi sælger en basis version for et engangsbeløb, og herefter kan man opgradere til en avanceret version ved at tegne et abonnement.

Hvor kommer ideen fra?

Ideen til TimerKid blev født da Carl Christian på et forældremøde i sine børns skole fortalte hvordan han havde programmeret sin Internet-router til at lukke for spil kl 18. Mange af de andre forældre spurgte om han kunne hjælpe dem, med at gøre det samme. Sidenhen er ideen blevet udviklet sammen med Bjarke og Ulla. 

Hvem er jeres konkurrenter?

Vores primære konkurrenter er Google og Apple der har lignende produkter. Men vi har lanceret TimerKid, fordi vi synes, det kan gøres bedre. Apple er fokuseret på deres eget økosystem, ikke på eksempelvis spillekonsoller og windows PC’er. Google lever af at få os til at bruge Internettet så meget som muligt, så deres vigtigste mission er ikke at begrænse vores skærmforbrug, Vi er en Dansk virksomhed med et eneste fokus: At skabe balance i skærmforbruget. Og vi bygger på nordiske værdier og nordisk pædagogik.

 

Mød vores founders:

Carl Christian Juel Nielsen, CEO

Carl Christian er ingeniør og hjernen bag TimerKids lækre lille boks, som styrer alle skærmene. Den fandt han på, fordi han gerne ville undgå at skulle hjælpe alle forældrene i klassen med at programmere deres internet routere til at lukke for spil. Tidligere har Carl drevet flere iværksættervirksomheder, og arbejdet for Nordlys med at supportere selskabets 250.000 bredbåndskunder. Carl Christian er far til Regitze på 9 der spiller Roblox, samt Gustav på 18 og Johan på 16 der er vilde med multiplayer skydespil og League of Legends.

LinkedIn
Email

 

Bjarke Calvin, Co-founder

Bjarke har en lang karriere som journalist og iværksætter i USA, og har blandt andet arbejdet for Magnum Photos i New York, og været fellow på MIT i Boston. Han har startet online mediet Duckling, som er en app til visuel storytelling. Bjarke holder jævnligt foredrag på steder som MIT, Harvard, SXSW og TEDx. For nogle år siden flyttede han hjem til Købehavn. Sammen med sin hustru Signe har han Louis på 7 som elsker Roblox or Minecraft, og Anna Klara på 5 som kan lide YouTube og Bilspil.

LinkedIn
Email

Ulla Dyrløv, Co-founder

Ulla er Børne- unge og familiepsykolog og en af Danmarks førende eksperter i børns brug af skærme. Hun har udgivet fire bøger, og fungerer ofte som eksperter i alt fra tv-programmer til konferencer – eksempelvis TV2-Dokumentaren “Når skærmen styrer familien”. Ulla er mor til Abel på 22 år som kan lide at spille på sin Playstation, Isak på 26 år som stadig spiller FiFA og Sabine på 29 der aldrig fik den Gameboy hun ønskede sig som barn. Hun har til gengæld skrevet speciale om computerspil som en overset kunstart.

LinkedIn
Email